Mpunt

Je komt op een punt in je leven dat je denkt….”en nu?”

Is dit waar ik naar toe geleefd heb? Is dit wat ik wilde bereiken? En hoe nu verder? Wat is mijn volgende stip op de horizon?

 Jij staat in het middelpunt van deze vragenrotonde, maar ook in het middelpunt tijdens mijn coaching. We gaan aan de slag met antwoorden op de vragen Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar? Vanaf hier start het; met de hulp van Mpunt geef je een nieuwe wending aan je loopbaan.

 Ik geef je tips, adviezen en oefeningen om jou weer – of nog meer – te laten stralen. We kijken samen vooruit naar een nieuwe stip op de horizon.

Recensies

Wat mensen ervan vinden

Ik heb het coachingtraject ervaren als verhelderend. Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen. Persoonlijk heb ik het meest gehad aan het benoemen en herkennen van mijn kernkwaliteiten. De eye-opener hierbij was vooral dat je met bepaalde kwaliteiten echt wel een andere richting in kan slaan ondanks je diploma. Marisca biedt een luisterend oor, kan fijn samenvatten, spiegelen en doorvragen. Ze weet ook een prettige sfeer te creëren. Er was een fijne variatie in opdrachten die je inbracht.

Ylva, 43 jaar
Leerkracht basisonderwijs

Hele fijne ervaring met Marisca! Naast loopbaancoach heb ik ook een grote persoonlijke ontwikkeling doorlopen in het traject. Het gevoel van wederzijds vertrouwen, enthousiasme en flexibiliteit zorgde voor de perfecte combinatie om met haar samen te werken! Ik heb nu een heel duidelijk beeld gekregen van mijn toekomst.

Eline, 22 jaar
Student

4 Maanden geleden heb ik het korte coachingstraject online gevolgd i.v.m. corona. Ik had eerst mijn twijfels, omdat je tijdens zo’n traject de diepte in gaat betreft jezelf en ik was bang dat er een stukje persoonlijk contact zou ontbreken. Ik kwam er al gauw achter dat mijn twijfel nergens voor nodig was; de klik met Marisca was er direct en zij stelde mij gerust, sprak het traject met mij door en samen zijn we de uitdaging aan gegaan. Lees meer

Louise, 27 jaar
Leerkracht basisonderwijs

Marisca Pijpelink

Oprichter en eigenaar Mpunt

In 2021 ben ik Mpunt gestart om mensen te helpen die hun loopbaan een impuls willen geven. Soms omdat men zelf iets anders wil, maar niet goed weet wat. Een andere keer omdat iemand noodgedwongen op zoek moet naar een andere baan. Bovendien help ik mensen die stress- en burn-out klachten hebben om meer rust en ontspanning te vinden.

Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Ook daarvoor kun je bij mij terecht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van je zelfbewustzijn, het optimaal inzetten van je talenten of het werken aan je valkuilen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe coaching en training een verschil kunnen maken bij persoonlijke groei en het nemen van moeilijke beslissingen. Ook ik heb in het verleden persoonlijke coaching en loopbaanbegeleiding gehad. Dat heeft ertoe geleid dat ik na 18 jaar in het onderwijs de stap heb gezet om een andere richting te kiezen.

Deze sprong in het diepe heb ik natuurlijk niet van de een op de andere dag gemaakt. Tijdens mijn loopbaantraject heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik stap voor stap naar de rol als (loopbaan)coach toegewerkt. Wat loopbaancoaching mij heeft gebracht, dat gun ik iedereen!

In gesprek

Behoefte aan een gesprek? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. De coaching kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Breda of digitaal (dus vanuit je eigen huis). Ook is er een mogelijkheid de sessies op locatie uit te voeren, reiskosten zullen dan in rekening worden gebracht. 

Neem contact op