Mpunt

Je komt op een punt in je leven dat je denkt….”en nu?”

Is dit waar ik naar toe geleefd heb? Is dit wat ik wilde bereiken? En hoe nu verder? Wat is mijn volgende stip op de horizon?

De naam Mpunt komt voort uit mijn initialen M en P. Mijn klanten staan in het middelpunt, het draait om hen. Soms hebben ze ook een nieuw punt aan de horizon nodig, waar we samen naar op zoek gaan.

Jij staat in het middelpunt van deze vragenrotonde, maar ook in het middelpunt tijdens mijn coaching. We gaan aan de slag met antwoorden op de vragen Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar? Vanaf hier start het; met de hulp van Mpunt geef je een nieuwe wending aan je loopbaan.

 Ik geef je tips, adviezen en oefeningen om jou weer – of nog meer – te laten stralen. We kijken samen vooruit naar een nieuwe stip op de horizon.

Recensies

Wat mensen ervan vinden

Ik heb het coachingtraject ervaren als verhelderend. Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen. Persoonlijk heb ik het meest gehad aan het benoemen en herkennen van mijn kernkwaliteiten. De eye-opener hierbij was vooral dat je met bepaalde kwaliteiten echt wel een andere richting in kan slaan ondanks je diploma. Marisca biedt een luisterend oor, kan fijn samenvatten, spiegelen en doorvragen. Ze weet ook een prettige sfeer te creëren. Er was een fijne variatie in opdrachten die je inbracht.

Ylva, 43 jaar
Leerkracht basisonderwijs

Hele fijne ervaring met Marisca! Naast loopbaancoach heb ik ook een grote persoonlijke ontwikkeling doorlopen in het traject. Het gevoel van wederzijds vertrouwen, enthousiasme en flexibiliteit zorgde voor de perfecte combinatie om met haar samen te werken! Ik heb nu een heel duidelijk beeld gekregen van mijn toekomst.

Eline, 22 jaar
Student

4 Maanden geleden heb ik het korte coachingstraject online gevolgd i.v.m. corona. Ik had eerst mijn twijfels, omdat je tijdens zo’n traject de diepte in gaat betreft jezelf en ik was bang dat er een stukje persoonlijk contact zou ontbreken. Ik kwam er al gauw achter dat mijn twijfel nergens voor nodig was; de klik met Marisca was er direct en zij stelde mij gerust, sprak het traject met mij door en samen zijn we de uitdaging aan gegaan. Lees meer

Louise, 27 jaar
Leerkracht basisonderwijs

Marisca Pijpelink

Oprichter en eigenaar Mpunt

In 2021 ben ik Mpunt gestart om mensen te helpen die hun loopbaan een impuls willen geven. Dit was voor mij een flinke sprong in het diepe. Deze stap heb ik niet van de een op de andere dag gemaakt. Na 13 jaar ervaring opgedaan te hebben in verschillende functies binnen het onderwijs en 5 jaar werkzaam geweest te zijn bij een educatieve uitgeverij heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe weg in te slaan. Coaching was al 18 jaar verweven in de uiteenlopende functies die ik heb vervuld, maar ik was me nooit eerder bewust van de hoeveelheid energie ik hier van krijg.

Al werkende ontdekte ik dat veel klanten tegen stress- en burn-out klachten aanliepen. Voor mij een reden om me ook daarin te verdiepen, ik heb ook een opleiding tot stress- & burn-out coach gevolgd en afgerond. Zo kan ik mijn klanten helpen rust en ontspanning te vinden in hun leven. Zelf heb ik zo’n 9 jaar geleden ook een burn-out gehad, die ervaring zorgt ervoor dat ik me goed kan inleven in mijn klant. 

Oprechte interesse in mensen met daarbij oog voor details en positiviteit karakteriseert mijn werkwijze. Werken vanuit overtuigingskracht en creatief denken is mijn kracht. Uitdagingen inspireren me daarbij.

Uit eigen ervaring weet ik hoe coaching en training een verschil kunnen maken bij persoonlijke groei en het nemen van moeilijke beslissingen. Ook ik heb in het verleden persoonlijke coaching en loopbaanbegeleiding gehad. De persoonlijke coaching gaf mij inzicht in bepaalde (onbewuste) patronen in mijn leven, die vooral invloed hadden op mijn zelfvertrouwen. Tijdens mijn loopbaantraject heb ik mezelf nog beter leren kennen en heb ik stap voor stap naar de rol als (loopbaan)coach toegewerkt. Zelfontwikkeling en bijdragen aan de ontwikkeling van anderen blijft altijd boeiend voor mij. Wat (loopbaan)coaching mij heeft gebracht, dat gun ik iedereen!

 

 

In gesprek

Behoefte aan een gesprek? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. De coaching kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Breda of digitaal (dus vanuit je eigen huis). Ook is er een mogelijkheid de sessies op locatie uit te voeren, reiskosten zullen dan in rekening worden gebracht. 

Neem contact op